3.jpg
7.jpg
6.jpg

Zorgeloos

in ontwikkeling 

Zorgeloos is een korte documentaire over Daniëlle en haar psychosociale hulphond in opleiding. Daniëlle (24) kampt al jaren met psychische problemen. Ze heeft ontzettend veel vormen van therapie geprobeerd maar niks heeft echt geholpen. Een psychosociale hulphond ziet ze dan ook als laatste redmiddel. Het is haar hoop om te kunnen herstellen en de draad weer op te kunnen pakken.

De hond moet haar therapeut en maatje worden die haar nooit meer alleen zal laten. Hij moet precies aanvoelen hoe Daniëlle zich voelt, weten wanneer er paniek opkomt en haar bijstaan in moeilijke tijden.

 

Crowdfunding 

Voor deze korte documentaire hebben we al een startbudget van Go Short - International Short Film Festival en Omroep Gelderland ontvangen, maar daarmee zijn we er nog niet. Bij het maken van een film komen namelijk veel kosten kijken, denk aan de apparatuur, het inhuren van crewleden en de afwerking van de film in postproductie. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Help jij mee om deze documentaire te realiseren en mentale gezondheid onder de aandacht te brengen? Elke donatie helpt ons enorm!

Klik hier, voor de crowdfunding

En volg ons via Instagram