BIO

Eva Krol.jpg

Als visueel antropoloog wil ik actuele maatschappelijke thema’s aan het licht brengen bij een groot publiek. Ik wil mensen aan het denken zetten, nieuwe inzichten bieden en een inkijkje geven in de bijzondere gemeenschappen uit onze samenleving. 

Dit doe ik momenteel vooral als documentairemaakster en researcher voor documentaires. Ik duik graag in een onderwerp en onderzoek alle ins en outs. Ik geniet van het contact met mensen en zoek graag naar de leukste, interessantste en verrassendste personages. Daarnaast zet ik als regisseur graag mijn creativiteit in om bijzondere verhalen te vertellen. 

Zo heb ik onder andere gewerkt voor documentaire producenten De Familie Film & TV, Moondocs en De Haaien. En heb ik als regisseur verschillende korte documentaires over kunst en cultuur mogen maken voor de NTR en NPO 2 extra. 

 

Momenteel ben beschikbaar als freelance filmmaker en researcher voor documentaires. Maar ik sta ook altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Dus neem gerust contact met me op!

CONTACT

Email: eva.krol@hotmail.nl
Tel: +31 6 24 38 10 62 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook